top of page
zalige zwemdagen - small2.png

Kom deze zomer in actie en sluit je aan bij Waterland voor een onvergetelijke ervaring aan het water! We organiseren zalige zwemdagen op vijf locaties in Vlaanderen, samen met lokale besturen en enthousiaste vrijwilligers. Ontdek de potentie van zwemmen in open water in een veilige en nieuwe omgeving, waar verkoeling en zwemplezier hand in hand gaan. Deze evenementen zijn meer dan alleen zwemdagen - ze zijn ontmoetingsplekken waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten en samen kunt genieten van de zomerse sfeer.

 

Onze doelen zijn duidelijk: we willen experimenteren met het organiseren van leuke plekken aan het water waar iedereen zich comfortabel voelt. We willen experimenteren en testen, zodat we in 2025 permanente zwemzones kunnen creëren binnen de nieuwe regelgeving. Daarnaast willen we jouw input over het sociale aspect van zwemmen in eigen buurt verzamelen!

 

We zijn al in gesprek met verschillende steden en gemeenten, maar we hebben jouw hulp nodig om dit project tot een succes te maken. Ben jij klaar om mee je schouders eronder te zetten en een verschil te maken in jouw buurt? Vul het contactformulier in en sluit je aan bij het Waterland-team. Samen kunnen we de zomer van 2024 onvergetelijk maken!

bottom of page